Vinnande bingorader

Bingo är definitivt ett spel som bara bygger på tur, det går helt enkelt inte att ha några strategier när man spelar bingo. Visst kan man kanske öka sina vinstchanser något genom att köpa flera brickor till samma spel och därigenom öka sannolikheten för att få bingo, men det är också det enda. När man väljer brickor så kan det vara lätt att tro för vissa att om de bara väljer rätt brickor med rätt nummer så kommer dem att vinna. Men det finns alltså inga bingorader som är mer chans att vinna på än andra. Självklart kan man välja efter sitt turnummer och sådana saker men rent krasst så spelar det ingen roll, man har samma chanser som alla andra i spelet ändå.

Lyckliga vinnare

Det finns några riktiga storvinnare i bingovärlden, även om bingo kanske inte är känt för att ge dem högsta vinsterna så finns det faktiskt dem som ändå blivit miljonärer. Den största bingovinsten som någonsin delats ut i Skandinavien kom 2010. Då var det en kvinna som spelade på Mariabingo.com och vann hela 1,3 miljoner kronor på en jackpot.

Den absolut största bingovinsten som någonsin delats ut i hela världen kom år 2008, då var det två väninnor i Storbritannien som van 14 miljoner kronor på en enda bingobricka. Det var en bingohall i södra Wales som var skådeplatsen för detta mirakel, de två väninnorna spelade tillsammans och vann på en jackpot denna astronomiskt stora summa pengar.